Videnskabelige camps i udlandet

Har du lyst til at deltage i en camp i udlandet, kan UNF gennem samarbejde med udenlandske foreninger tilbyde pladser og rejsestipendier til en række sommerskoler i udlandet.

Har du spørgsmål eller kender du til en international camp der ikke er nævnt her, er du yderst velkommen til at kontakte UNF's Internationale Koordinator, Magnus Emil Jensen, på mem@unf.dk

Beretning fra Stockholm International Youth Science Seminar 2012

Møde med unge forskere fra hele verden og deltagelse i Nobelprisuddelingen

Simone Moretto vandt en førstepræmie i Unge Forskere-konkurrencen i 2012 og vandt sammen med den muligheden for at deltage i SIYSS 2012, en præmie doneret af UNF. SIYSS har et ugelangt program spækket med både faglige og sociale aktiviter for unge forskere fra hele verden.
Læs om Simones oplevelser fra dette enestående arrangement her!

Beretning fra Stockholm International Youth Science Seminar 2011

Møde med unge forskere fra hele verden og deltagelse i Nobelprisuddelingen

Pernille Neve Petersen vandt en førstepræmie i Unge Forskere-konkurrencen i 2011 og vandt sammen med den muligheden for at deltage i SIYSS 2011, en præmie doneret af UNF. SIYSS har et ugelangt program spækket med både faglige og sociale aktiviter for unge forskere fra hele verden.
Læs om Pernilles oplevelser fra dette enestående arrangement her!

Beretning fra Stockholm International Youth Science Seminar 2010

Møde med unge forskere fra hele verden og deltagelse i Nobelprisuddelingen

Niels Christian Sandens vandt en førstepræmie i Unge Forskere-konkurrencen og med denne fulgte deltagelse i SIYSS doneret af UNF. SIYSS har et ugelangt program spækket med både faglige og sociale aktiviter for unge forskere fra hele verden.
Læs om Niels Christians oplevelser fra dette enestående arrangement her!

Beretning fra Expo-Science Europe 2010 i Moskva

Rusland, et land forbundet med kedelige og mørke stereotyper, eller et dejlig land med moderne og imødekommende mennesker!?

Som repræsentant for Danmark ved Expo-Science Europe (ESE) Moscow 2010 - en messe, hvor unge fra hele Europa viser deres videnskabelige projekter frem - deltog Kim Døfler, Søren Kaae og Kristian Horsager fra Herning med deres projekt INNOVISION.
De deltog i kraft af at de var blandt vinderne af World Robot Olympiad 2009.
Læs om deres oplevelser her!

Camps i Norge og Sverige

SpaceCamp (Norge)

Kunne du tænke dig at bygge en raket? Hvad med at høre af kendte professeorer om alt fra raketteknologi og nordlys til superstrengsteorier? At sidde på sandstranden og diskuttere fysik til langt ud på natten?
Under en uge i det nordlige Norge vil I blive indldelt i grupper som arbejder med hver sin del af en raket, som I til sidst på campen vil affyre.
Mere information findes på campens hjemmeside
Tilmelding til SpaceCamp skal ske direkte til SpaceCamp, men du kan søge stipendiater fra UNF til dækning af rejseomkostninger. Ønsker du at vide mere om disse stipendiater kan, du kontakte UNF's Internationale Koordinator

Camps i Europa

Oplevelser med naturvidenskab og kultur!

Der findes mange camps rundt om i Europa, hvor man foruden en masse spændende naturvidenskab kan opleve og lære om forskellige kulturer. For de naturvidenskabsinteresserede der har lyst til at prøve kræfter med den store verden er dette en oplagt chance for en uforglemmelig oplevelse.
En del kan findes her!