Medlemsfordele

UNF er en forening, der primært afholder foredrag om spændende emner. Men UNF er meget mere end det. Her på siden findes en række fordele du får ved at være medlem af UNF.

Udover foredrag har du som medlem:

Studiebesøg

Studiebesøg er en unik mulighed for at komme ind bag facaden og se hvordan naturvidenskab og teknik bruges i dagligdagen. Det kan både være i produktion som f.eks. hos Novo Nordisk (medicin), Danisco (tilsætningsstoffer), Chr. Hansen (enzymer), Barcebäck (atomenergi), H.C. Ørstedværket (el-produktion), fjernstyringscentraler mv.

KVANT og Aktuel Naturvidenskab

Kvant

KVANT er tidsskriftet for fysik og astronomi. KVANT udkommer fire gange årligt, og som UNF-medlem får du bladet til 125 kroner pr. år - normal pris er 180 kr.

Aktuel Naturvidenskab er et landsdækkende tidsskrift med nyheder og baggrund fra den naturvidenskabelige verden. Med et abonnement på Aktuel Naturvidenskab er du godt orienteret om hvad der sker i den danske forskningsverden, da bladet er et samarbejde mellem alle landets universiteter. Bladet indeholder hver gang lange fyldige artikler fra et bredt spektrum af grene indenfor naturvidenskaben. Du kan se mere på www.aktuelnaturvidenskab.dk og du som medlem kan bestille bladet for 235 kr. pr år for 6 numre mod normalpris 294 kr. (20% rabat). 

Aktuel Naturvidenskab

Information om særlige arrangementer

Alle medlemmer får automatisk sidste års program tilsendt og hvis email adresse er oplyst, sender de lokale UNF-foreninger automatisk nyheder om særlige arrangementer.

UNF afholder hvert år forskellige arrangementer. Det kan være studierejser til f.eks. NASA i Florida, ESA i Hollanda eller noget helt andet. UNF afholder også sommerskoler/camps og vi kan via vores samarbejdspartnere tilbyde pladser på andre camps i Norden. Du kan se disse tilbud her og blive overbevist. Som medlem bliver du automatisk orienteret om disse projekter pr. email.

Skynd dig at blive medlem af UNF

Find den UNF-forening, der ligger tættest på din bopæl eller dit studiested. Bestil et program, så sender vi et eksemplar hjem til dig, så du bliver overbevist om at der også er noget for dig!

Se adresser, emails og hjemmeside på lokalforeningerne her.