UNF / Aktiviteter / 31. august 2022 • Sygeplejerske i verdens brændpunkter

Sygeplejerske i verdens brændpunkter

Rejser med naturfaglig baggrund
Foredrag ved Merete Engell

ONSDAG D. 31. AUGUST 2022
UNF København

Merete Engell har arbejdet som sygeplejerske for Læger uden Grænser i Afghanistan, Etiopien, Sudan, Niger, Liberia, Congo mfl. Under hendes udstationeringer har hun blandt andet fungeret som teamleder, feltkoordinator og chefsygeplejerske. Merete er i dag talsperson, HR Direktør hos Læger uden Grænser og forfatter.

Foredraget skildrer arbejdet i felten med Læger uden Grænser, de problematikker der som oftes er under humanitære kriser og de mange oplevelser Merete har haft og ikke mindst den personlige rejse det har været at være humanitær nødhjælpsarbejder på godt og ondt. Merete er blevet kåret til “Verdens Sejeste Dansker” af P3’s lyttere, og har modtaget Florence Nightingale Medaljen af Internationalt Røde Kors.

Hun blev medlem af De Berejstes Klub i 2022.

[Disclaimer] Dette foredrag har naturvidenskablige karakter i form af fokusset på humanitær og medicinsk hjælp i krise ramte områder.

Tanken bagved foredraget er at samles om en spændende fortælling og, hvis man er interesseret i at rejse ud i verden, få et indblik i en af de måder, hvor man kan komme helt ud i felten og bidrage med sundhedsfaglige kompetencer. [/Disclaimer]

Foredraget er arrangeret sammen med Danmarks eneste rejsecafé, Café Globen. Den er drevet af frivillige, så foredraget er gratis og i stedet er det værdsat, at vi køber drikkevarer i baren. Man er velkommen til at tag egen mad med.

Arrangementet er gratis og foregår på Café Globen (Turesensgade 2B, 1368 København)

MERETE ENGELL



Praktisk info

FOREDRAG • UNF København

Onsdag d. 31. August 2022

kl. 19.00- 20.30

København

2100 København