UNF / Aktiviteter / 22. februar 2019 • Winter Jam

Winter Jam

UNF Game Jam - Winter Edition
Andet

FREDAG D. 22. FEBRUAR 2019
UNF Aalborg

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Adresse: Fredrik Bajers Vej 7B, 9220 Aalborg Øst, Danmark

UNF Winter Jam er et game jam arrangeret af Ungdommens Naturvidenskabelige Forening. Det vil sige det er en weekend hvor spiludviklere mødes for at lave spil i løbet af weekenden. Winter Jam har ikke nogle krav der skal opfyldes for at man kan deltage, men det forventes dog, at man har noget konkret at byde ind med i forhold til spiludvikling, hvad enten det er som programmør, grafiker, lyddesigner eller noget fjerde. Det kunne for eksempel være erfaring fra en af UNF’s Game Development Camps.

Jamming foregår på eget udstyr, hvilket for de flestes vedkommende betyder at man skal have en computer med, men skal du bruge instrumenter, tegneplader eller noget tredje, står du også selv for at medbringe det. Medbring derudover hvad du skal bruge i løbet af en weekend.

Der er aftensmad fredag og lørdag med i prisen, og der er gode indkøbsmuligheder i nærheden, så det er nemt at skaffe morgenmad og frokost.

Der kan overnattes ved siden af hvor vi jammer, eller man kan vælge at tage hjem (hvis man ellers vil sove). Man skal selv medbringe noget at sove på osv. Undlad venligst at medbringe dobbelte luftmadrasser, hvis der kun skal sove en på dem, da vi har begrænset plads.

Tilmelding er kun gældende gennem unf.dk. Det vil koste 200 kr som betales på dagen via mobile pay (kontakt arrangørerne på nbr@unf.dk hvis dette er et problem). Hvis der er pladser tilovers vil man kunne blive tilmeldt om fredagen ved at møde op (I så fald kan vi ikke garantere at der er mad til dig). Husk at fortælle os madforbehold, T-shirt størrelse, ønsket rolle og erfaring i kommentaren ved tilmelding.

Se også Facebook eventet for Winter Jam: https://www.facebook.com/events/332223857391828

Software
Teknologi

Praktisk info

ANDET • UNF Aalborg

22. Februar 2019 - 24. Februar 2019

Fra kl. 18.00 fredag
Til kl. 14.00 søndag

Aalborg Universitet

9000 Aalborg