UNF / Aktiviteter / 20. oktober 2018 • Arduino Workshop

Arduino Workshop

Workshop ved

LØRDAG D. 20. OKTOBER 2018
UNF Aarhus

Vores samfund er drevet af automatik: Døre åbner for os i supermarkedet, lyssignaler driver trafikken, biler kan køres uden en chauffør, og der er mange flere eksempler. Automatiseringen af hverdagen er en definerende faktor for den livsstil, som vi kender til. I denne workshop vil vi udforske hvordan disse automatiske ting virker, og selv prøve kræfter med automatisering ved hjælp af mikroprocessoren Arduino.

En Arduino kan anses som en minicomputer, der nemt kan programmeres til at styre et elektrisk kredsløb. Dette gør det muligt, at løse komplekse problemer med få linjer kode frem for et virvar af mikrochips. Ved workshoppen vil du lære meget mere om Arduino og selv prøve at løse automatiseringsproblemstillinger.

Til workshoppen skal du medbringe din egen computer, hvor du har forudinstalleret Arduino IDE fra deres hjemmeside (https://www.arduino.cc/en/Main/Software). Du behøver ikke, at have erfaring med Arduino, kodning eller kredsløb for at deltage i workshoppen, da vores hold af hjælpere med glæde vil hjælpe dig på vej. Dertil vil der også være udfordringer af varierende sværhedsgrader.

Workshoppen foregår ved Bygning 5342 - Åbogade 34, 8200 Aarhus N.Software

Praktisk info

WORKSHOP • UNF Aarhus

Lørdag d. 20. Oktober 2018

kl. 11.00- 15.00

Hovedindgangen, Institut for Matematik, Aarhus Universitet

Ny Munkegade 118
8000 Aarhus C

VIS KORT