UNF / Aktiviteter / 21. april 2018 • Fysikken i bowling

Fysikken i bowling

Socialt arrangement

LØRDAG D. 21. APRIL 2018
UNF Odense

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Målet er klart: en STRIKE. Men hvordan når man dette umiddelbart nemme mål?

De fleste der har prøvet at bowle vil medgive at dere er en del teknik der ligger bag, men hel denne teknik bygger på en (ofte intuitiv) forståelse af fysikkens love. Derfor har vi bedt fysikstuderende Anders Frederiksen komme ud og give os en introduktion til de relevante af fysikkens love, hvordan vi allerede oplever dem i vores hverdag, og ikke mindst hvordan de kommer til udtryk når vi bowler.

Når vi har et en forståelse for teorien er det selvfølgelig tid til at føre den ud i praksis. Dette vil 5-dobbelt europamester i bowling Thomas Larsen hjælpe os med, ved at vise hvordan han gør, og dele ud af de tips og tricks han har samlet op i sin lange bowlingkarriere.

Til sidst men absolut ikke mindst skal vi prøve om ved med vores forståelse for teorien kan gøre ham kunsten efter og undgå alt for mange gutter bals og om nogle af os endda kan lave en STRIKE.

Foreløbigt program Vi mødes kl. 19 ved indgangen, og så snart alle er samlet begynder oplæggene. kl. ca. 20:30 vil der være en pause hvor man kan finde sko, kugler og købe drikkevarer i baren. kl. 21 får vi adgang til banerne. Vi har to timer, så der er tid til at man kan prøve alle teknikkerne og Thomas Larsen kan komme rundt og hjælpe os alle sammen.

Vi mødes ved Bowl´n´fun Odense, Grønløkken 3, 5000 Odense C.

Praktisk info

SOCIALT ARRANGEMENT • UNF Odense

Lørdag d. 21. April 2018

kl. 19.00- 23.00

Sted endnu ukendt