UNF / Aktiviteter / 14. april 2018 • Fjord og Bælt

Fjord og Bælt

Studietur ved

LØRDAG D. 14. APRIL 2018
UNF Odense

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Kom med på en spændende oplevelse, når du kommer med på rundvisning sammen med Fjord og Bælts biologer. Under denne rundvisning vil der blive fortalt gode historier med basis i udstillingerne med dyrene. Derudover vil der også være mulighed for at gå rund i udstillingen efter rundvisningen.

Fjord og Bælt byder på flere forskellige og interessante oplevelse med dyr og havet. Prøv en tur i undervandstunnellen, hvor du er omgivet af vand fra Storebælt og Kerteminde fjord, og oplever havets dyreliv.

Du kan også både se og røre ved søstjerne og krabber ligesom du kan opleve spættede sæler og marsvin. Dyrene bliver trænet til at kunne lave øvelser og tricks som bidrager til at de er veltilpasse i deres bassin.

Foreløbigt program: Kl. 13 mødes alle ved indgangen til Fjord og Bælt, hvorefter vi har mulighed for at være der til lukketid kl. 16. I løbet af eftermiddagen vil blive arrangeret en rundvisning af cirka en times varighed.

Da der går en bud til Kerteminde rutebilstation lige på den anden side af vejen direkte fra Odense Banegård har vi valgt ikke at arrangere nogen fællestransport. Vi anbefaler i stedet at man tager bussen eller arrangerer samkørsel. Der er oprettet en facebook begivenhed omkring turen. Herigennem kan man findes andre der kører samme vej, og ellers hjælper vi gerne dem som ikke har facebook. Kontakt lrh@unf.dk så ser vi om vi kan hjælpe med en løsning.

Adresse til Fjord og bælt er Magretes plads 1, 5300 Kerteminde

Kræver personligt medlemskab.

Fjord og Bælt

Biologi
Klima
Naturhistorie

Praktisk info

STUDIETUR • UNF Odense

Lørdag d. 14. April 2018

kl. 13.00- 16.00

Sted endnu ukendt