UNF / Aktiviteter / 13. april 2018 • Klimakonference 2018

Klimakonference 2018

Konference ved Ungdommens Naturvidenskabelige Forening og Ung Energi

FREDAG D. 13. APRIL 2018
UNF Danmark

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Klimakonferencen forløber som en case competition, hvor man vælger et af tre emner, som man gerne vil gå i dybden med hen over weekenden. Emnerne i år er Grøn transport, Klimavenlige fødevarer og Vedvarende energi. På konferencen skal man i løbet af weekenden sammen med sin gruppe finde løsninger på højaktuelle klimaproblematikker. Løsningerne kan være alt fra tekniske, innovative og naturvidenskabelige til teoretiske og politiske. Søndag udvælges der et vinderhold fra hvert tema, som skal konkurrere foran en prominent jury, for at blive den endelige vinder. Der vil også være taler ved Connie Hedegaard og Lars Christian Lilleholt.

Program

Fredag aften er der ankomst fra klokken 17 til 18 og herefter velkomst, aftensmad og intro til emnerne fulgt af fri leg.

Lørdag er der idégenerering og gruppearbejde, hvor projektet skal være færdigt til aftensmad. Der vil også være foredrag om emnerne med gæsteforelæsere.
Efter aftensmad vil der være en workshop med praktisk teamwork med eksperimenter og herefter fri leg igen.

Søndag er der forberedelse til konkurrencen, semifinale, finale og præmieoverrækkelse, hvorefter der er fælles oprydning og afrejse.

Konferencen besøges af Connie Hedegaard og Lars Christian Lilleholt:
Connie HedegaardLars Christian Lilleholt

Deltagelse

Deltagergebyret er 175 kr. og betalingen kommer til at foregå efter den 25. marts, som også er tilmeldingsfristen. Du tilmelder dig via linket til højre, efter fristens udløb udvælger vi deltagerne blandt de tilmeldte og I får direkte besked.

UNGDOMMENS NATURVIDENSKABELIGE FORENING OG UNG ENERGIKlima

Praktisk info

KONFERENCE • UNF Danmark

13. April 2018 - 15. April 2018

Fra kl. 17.00 fredag
Til kl. 14.30 søndag

Rosengårdskolen

Stærmosegårdvej 51
5230 Odense M

Filer fra arrangementet

DOWNLOAD PROGRAM