UNF / Aktiviteter / 4. november 2017 • Gundestrup Mejeri

Gundestrup Mejeri

Studietur

LØRDAG D. 4. NOVEMBER 2017
UNF Odense

VIGTIG INFORMATION - aflysning:

Aktiviteten er desværre aflyst.

Gundestrup Mejeri- og Bryghus er et lille privatejet mejeri der ligger i det dejlige naturskønne Sydfynske område. Gundestrup Mejeri bliv grundlangt i 1888 og fungerede som Andelsmejeri helt frem til 1983. I september 2007 købte Jørgen Hoff Gundestrup Mejeri af Ullerslev Mejeri og besluttede sig for at brygge spændende øl, så vi i dag kan nyde såvel dejlig fynsk ost og øl fra Gundestrup.

Mejeriet fremstiller i dag både ost og øl som fremstilles efter gamle traditioner, som kan købes i butikken på Gundestrup Mejeri og Bryghus. Gundestrup Mejeri og Bryggeri på Sydfyn er sin første af slagsen. Et nyt bryggerikoncept har set dagens lys. Et bryggeri, der brygger øl på valle fra osteproduktionen, der foregår ved siden af. Ideen med Gundestrup mejeri og bryghus er at give forbrugeren den ultimative smagsoplevelse ved at sammen sætte forskellige oste og øl.

Kom og få en spændende rundvisning på Gundestrup Mejeri og Bryghus, hvor mejeristen vil fortælle om hvordan de producerer oste, hvordan de laver øl og hvordan man kan kombinerer disse to produktioner.

Han vil også fortælle om osteproduktion, ølproduktion samt hvordan gær, valle og ost hænger sammen.

Efter rundvisningen vil der serveres øl og oste med brød og evt. pølser.

Biokemi
Biologi
Bioteknologi
Kemi
Molekylærbiologi

Praktisk info

STUDIETUR • UNF Odense

Lørdag d. 4. November 2017

kl. 11.00- 17.00

Parkeringspladsen ved Svømmehallen, Syddansk Universitet, Campus Odense

Campusvej 55
5230 Odense M

VIS KORT