UNF / Aktiviteter / 14. september 2017 • Biologiske våben

Biologiske våben

Ansvarlig videnskab, etik og biosikring
Foredrag ved Line Gemynthe Gylling

TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017
UNF Aarhus

OBS! Dette foredrag findes ikke i Sæsonfolderen. OBS! Dette foredrag flyttes fra Auditorium E til Auditorium G1 i samme bygning. Der vil være UNF'ere, som viser vej fra hovedindgangen på Matematik.

Udviklingen inden for biovidenskabelig teknologi går i dag forrygende stærkt. Vores viden om biologiske processer og færdigheder på det bioteknologiske område når hele tiden nye højder og er en kilde til forundring. Denne fremdrift er som udgangspunkt utrolig gavnlig. Samtidig er det teknologi, der har et underliggende misbrugspotentiale inden for våbenudvikling. Et potentiale vi ikke må undervurdere, og som kræver øget opmærksomhed, eftertænksomhed og etisk dømmekraft hos de personer, der beskæftiger sig med teknologien. Center for Biosikring og Bioberedskab arbejder hele tiden på at udbrede kendskabet til misbrugspotentiale, biosikring og etisk ansvarlig videnskabspraksis. Derfor underviser Centret studerende med særlig kendskab til og interesse for biovidenskab, så de bliver deres ansvar bevidst og bliver klædt på at håndtere fremtidige dilemmaer inden for biosikring.

Det anbefales at møde senest 15 minutter før arrangementer, da vi ellers vil frigive reserverede pladser.

Vidste du Matematisk Kantine har aftenåbent fra 17.00-20.30? Køb kaffe og kage i pausen eller gør en tur ud af det og spis aftensmad dernede med dine elever efter foredraget. I kan også møde os dernede til en uformel snak - se efter de sorte UNF t-shirts. Bemærk at nogle aftener kan alle borde være optaget. Læs mere og bestil bord her.

LINE GEMYNTHE GYLLING

Statens Serum Institut

Biologi
Bioteknologi
Medicin

Praktisk info

FOREDRAG • UNF Aarhus

Torsdag d. 14. September 2017

kl. 17.15- 19.00

Auditorium E, Institut for Matematik, Aarhus Universitet

Ny Munkegade 118
8000 Aarhus C

VIS KORT