UNF / Aktiviteter / 8. august 2017 • Ny frivillig UNF Aalborg

Ny frivillig UNF Aalborg

Andet ved Rasmus Pedersen

TIRSDAG D. 8. AUGUST 2017
UNF Aalborg

Bliv frivillig i UNF Aalborg!

Til dette foredrag vil frivillige fra UNF Aalborg fortælle mere om deres arbejde, og har du lyst kan du bagefter melde dig som frivillig.

Som frivillig i UNF Aalborg får du både et stort socialt netværk og CV materiale du også kan bruge senere professionelt.

Vores frivillige har stor medbestemmelse over hvilke aktiviteter vi skal lave i fremtiden. Én af vores opgaver er at arrangere foredrag og studieture men vi har også behov for folk til at håndtere vores PR, opdatere hjemmesiden, lave vores tryksager samt at arrangere socialeaktiviteter for vores frivillige. Derudover hvis du har en ny idé har du også mulighed for at gøre den til en realitet.

UNF Aalborg har et stort budget der giver frirum til at eksperimentere med tryk, Facebook annoncering samt Google annoncering. Vi er desuden også meget åbne over for andre tiltag.

UNF laver på landsplan også en hel del aktiviteter og det er dermed også en god måde at få udvidet netværket også til folk andre steder i landet. Eksempelvis bliver der årligt afholdt 2-3 landsdækkende arrangementer hvor alle UNF'ere mødes til arbejde og fest.

Har du lyst til større indflydelse og at stå for prioriteringen af UNF Aalborgs aktiviteter så kan du vælge at tage et år i bestyrelsen. Bestyrelsen bliver valgt én gang årligt i marts og som medlem af UNF Aalborg har du en stemme til denne.

RASMUS PEDERSEN

Prof UNFer, Næstformand, UNF Aalborg

Praktisk info

ANDET • UNF Aalborg

Tirsdag d. 8. August 2017

kl. 18.00- 20.00

Basis (Det Teknisk-Naturvidenskabelige Basisår), Aalborg Universitet

Strandvejen 12-14
9000 Aalborg